Med Roadracing.se har Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Svemo skapat en webbplats där alla roadracingintresserade hittar det senaste som händer inom svensk roadracing.

Den 10 maj 2017 lanseras den nya webbplatsen Roadracing.se. Webbplatsen har startats för att kunna marknadsföra sporten Roadracing, dela nyheter om de race som körs i Sverige, dela resultat och rapportera från Svenskt Mästerskap. Webbplatsen och de tillhörande sociala kanalerna kommer även innehålla reportage, intervjuer och bildmaterial. 

Roadracing.se riktar sig främst till roadracingintresserade, press och media. Roadracing.se kompletterar på detta vis Svemos officiella hemsida. Roadracing.se ägs av Svemos Roadracingsektion, som driver den nya webbplatsen tillsammans med ett engagerat team bestående av Petter Reuterholt, Mattias Lindén, Dan Höijer och teamets IT-utvecklare, Mikael X Johansson, som tidigare har startat Superbike.se. 

”För oss känns det helt fantastiskt att Svemos Roadracingsektion har tillsammans med oss tagit steget till att skapa en sida med innehåll riktat till publiken,” säger Petter Reuterholt. 
”Nu slår vi ihop våra krafter genom att använda våra befintliga webbplatser Superbike.se, Facebooksidan RR Nyheter och Teknik, och roadracingsektionens Instagram och Twitter. Allt finns nu under ett tak med Roadracing.se. Som team ser vi mycket fram emot att jobba med det.”

”Vi är väldigt glada över att det nu finns ett engagerat team som tillsammans med sektionen tar tag i det och tillsammans kan vi nu marknadsföra vår sport på ett bättre sätt” säger Fredrik Hansson, ledare Svemo Roadracingsektion.

Fokus kommer i första hand att ligga på rapportering från Svenskt Mästerskap. I nästa steg kommer vi att rapportera från övriga svenska roadracingserier och även Minimoto.
Efter lanseringen den 10 maj, kommer första rapporteringen på Roadracing.se ske från årets premiär för Svenskt Mästerskap Roadracing på Anderstorp den 13 – 14 maj.

Mer på Roadracing.se www.roadracing.se