Annonsera hos fastbikes.se

Prisvärt!

Fastbikes.se är Sveriges ledande motorcykeltidning på internet med cirka 90.000 unika läsare per månad, och ett attraktivt val för dig som annonsör. Hos fastbikes.se når du mängder av motorcyklister till en rimlig kostnad och får en mer eller mindre ständig exponering i samband med det hetaste inom motorcykelvärlden just nu. Internet är framtiden. Vill du vara med?

 

Allt fler använder Internet, vilket gör det till en allt viktigare marknadsföringskanal. Internet är helt enkelt framtiden, och fastbikes.se är en del av den. Vill du vara med?

fastbikes.se strävar alltid efter att vara först med det senaste. Exempelvis var det möjligt för Aftonbladets läsare att chatta direkt med fastbikes.se på motorcykelmässan i Köln.

Under motorcykelmässan EICMA och från 2009 års Gotland Grand National (GGN) sände fastbikes.se direkt med rörlig bild och ljud.

Hos fastbikes.se dröjer det inte veckor eller månader innan en nyhet eller ett reportage publiceras. Dessutom är allt det redaktionella materialet 100% gratis för våra läsare!

Våren 2008 inleddes det framgångsrika samarbetet med Aftonbladet, ett samarbete som utökades under hösten. Bland annat förser fastbikes.se Aftonbladet med artiklar som publiceras i bilagan Bil och på Aftonbladet.se, reportage som i sin tur är direktlänkade till fastbikes.se. Årligen ger Aftonbladet ut MC-bilagan, Aftonbladet MC, som fastbikes.se är med och producerar.

 

fastbikes.se arbetar även tillsammans med Motor Cycle News, Dirt Bike Australia, Offroad Pro och mc24.no vilket ger möjligheten att snabbt få nys om det senaste från världens alla hörn.

Givetvis hoppas jag att fastbikes.se ska vara ett attraktivt val för dig som annonsör. Vi behöver varandra, och jag ser fram emot att samarbeta med er framöver. Det är även möjligt att annonsera kortare perioder hos fastbikes.se till ett förmånligt pris. Dessutom är det möjligt att annonsera på valfria undersidor.

Har du några särskilda önskemål? För fastbikes.se är inget omöjligt.

/ Johan Ahlberg

 

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

 

thumb_johanahlberg1Jag som driver fastbikes.se heter Johan Ahlberg och har arbetat som motorjournalist sedan -94. Bland annat på MCFolket och Bike. Jag älskar all form av aktiv motorcykelkörning, men sladdar allra helst fram på löst underlag.