Komplett, snabb & gratis!

Måndagen den 1 oktober 2007 föddes Sveriges första internetbaserade motorcykeltidning - fastbikes.se. Nu är det sveriges ledande motorcykeltidning på internet, med över 90.000 unika läsare i månaden. 

Mer än en tidning! I dagsläget är fastbikes.se den enda svenska aktör som erbjuder ett komplett redaktionellt motorcykelmaterial och fullskaliga artiklar på internet. 

Vår målsättning är att alltid vara först med det senaste. Att spegla motorcykelvärlden som den ser ut och att förmedla vårt passionerade budskap på ett utförligt, seriöst och underhållande vis.Vi involverar våra läsare som bland annat bidrar med egna artiklar och videos.

fastbikes.se fokuserar på motocross, enduro, offroad, supermotard, street och sporthojar, men även allt som hör därtill. Vår röda tråd är aktiv körning och körglada motorcyklar.Vi satsar allt mer på rörligt material.


Johan Ahlberg - Motorjournalist och testförare

Driver fastbikes.se på heltid. Figurerade första gången i motorcykeltidningen Bike 1994. Sedan bar det av till Mora för att arbeta på tidningen MC-Folket under en treårsperiod. Oktober 2000 inleddes arbetet som testredaktör på Bike. Avslutade anställningen hos Bike våren 2007 för att istället dra igång fastbikes.se.

Har kört motorcykel sedan 16 års ålder. I stort sett året-runt. Tvingades av arbetsgivaren att ta körkort för bil vid 25 års ålder (trots att arbetsgivaren var en motorcykeltidning). Det var början på förfallet, och sedan dess har vinterkörningen sporadiskt bestått av provkörningar och tester utomlands. Har även varvat med en och annan endurotävling (Bland annat GGN och Novemberkåsan). Anser att även vintern är motorcykelsäsong.  


 Mikael samuelsson - Testförare och frilansskribent

Står för provkörningar, reportage och vardagliga nyheter här på Fastbikes.se. Har älskat motorcyklar sedan han var liten pojk. 


Jörgen "G:son" Gustafsson - Testförare och frilansskribent

Jörgen Gustavsson, kallas även G:son och är 40 år ung. När Jörgen Gustavsson var tre år gammal byggde hans far en motorcykel åt honom. Snart var Jörgen en hängiven motorcyklist. Under åren 1983-1993 tävlade Jörgen i motocross-VM. 1984 blev han svensk mästare i 125-klassen i motocross. 1986 blev han sexa på sin 250 i junior-VM. År 1991 körde Jörgen hem en silverplats i svenska 500-klassen. Vidare har Jörgen vunnit NM och ett stort antal andra motocrosstävlingar under årens lopp.

Till råga på allt är Jörgen en jäkel på hojar utan motorer. På meritlistan noterar vi att han är nordisk mästare och tvåfaldig svensk mästare i den vansinniga sporten Downhill med mountainbike och sjufaldig svensk mästare och trefaldig nordisk mästare i BMX. 


 Björn "BG" Gunnarsson - Testförare och frilansskribent

Motorcykelentusiasten, MC-polisen, roadracing-fantasten och Isle of Man TT-föraren Björn ”BG” Gunnarsson är bland annat innehavare av det nordiska rekordet på Isle of Man, med en snittfart på 198,7 km/h, runt den 6 mil långa ”Mountain Course”. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under våren 2007 lämnade Ahlberg och Weimer sina heltidsjobb på Bike respektive MC-Nytt för att satsa allt på fastbikes.se. Den 2 oktober 2008 lämnade Weimer fastbikes.se för att gå vidare mot nya spännande utmaningar. Samtidigt utökades samarbetet med Aftonbladet. Bland annat förser fastbikes.se Aftonbladet kontinuerligt med olika former av motorcykelartiklar som publiceras på Aftonbladet.se och i varje nummer av Aftonbladet BIL. Under våren 2010 kommer bland annat Aftonbladet ge ut en särskild motorcykeltidning i samarbete med fastbikes.se.