Sherco TVS Factory Rally Team har presenterat namnen på fyra förare som kommer att tävla för teamet i Dakarrallyt 2020. Rallyt kommer att köras i Saudiarabien från 5 till 17 januari.

Sherco-teamets lagledare, Michael Metge (Frankrike), förbereder sig för sitt sjunde deltagande i detta rally. Lorenzo Santolino (Spanien) imponerande under sitt rookieår; och kommer att delta i Dakar för andra gången. I teamet ingår också franske Johnny Aubert, den tvåfaldige enduro-världsmästaren som skiftat från Gas Gas, och slutade på 6: e plats i Dakar 2018. Den fjärde föraren, Harith Noah, som lär vara en av de mest begåvade indiska förarna, gör sin Dakar-debut.

Detta är det sjätte året i rad som teamet deltar i Dakar. Inför 2020 flyttar tävlingen från Sydamerika, där tävlingen gästspelat efter många år i Afrika, till Saudiarabien. Det är den 42: e upplagan av den mest berömda internationella rallytävlingen, och som helhet kommer det att bli en ny och oväntad upplevelse för teamen och förarna. Det kommer även att finnas nya regler som ska följas.