Lär känna din favorit

Med både hjälm och racingkläder på är det svårt att känna igen förarna i Pro Superbike. Många undrar vem döljer sig där under hjälmen, var kommer han ifrån? Vilka är drivkrafterna och utmaningarna för att hantera deras superbikes inför varje tävling?

Nu kan vem som helst kontakta sin förarfavorit i Pro Superbike där nya tjänsten skapar en bättre närhet till förarna för publik, partners och nyfikna supporters. Kort sagt får man nu en möjlighet att nå "sin förare" direkt och lyssna av den senaste nyheten, eller utmaningen inför kommande race via telefonen(!) Genom att använda modern teknologi blir det lättare att nå föraren och nå fler engagerade supporters till Pro Superbike.

 

Vad innebär detta för publiken?
Samtliga anmälda förare har fått tillgång att skapa en egen presentation om sin satsning i Pro Superbike. Den som ringer upp kan göra olika val och även lämna meddelande som automatiskt mailas till föraren i en ljudfil.


Hur fungerar det?
Mycket enkelt - man ringer 0771-27 27 00, trycker sedan den fyrsiffriga koden för respektive förare och får ett meddelande presenterat. Efter meddelandet kan uppringaren själv lämna ett personligt meddelande till föraren som omvandlas till en ljudfil och når föraren i ett mail.


Kom ihåg - den som ringer in betalar endast lokalsamtalstaxa.


Förarna och deras direktnummer:

fb_pro1fb_pro2fb_pro3fb_pro4fb_pro5