Livesändning från Husqvarna-lanseringen

I helgen äger den officiella presslanseringen med provkörning av Husqvarnas 2014-modeller rum. Fastbikes.se finns på plats. Om tekniken fungerar som tänkt kommer vi att sända live från såväl lanseringen, med presskonferenser, intervjuer och provkörningar, både av enduro och motocrossmaskiner, allt live...

Under söndagen kommer vi att inleda livesändningen omkring klockan 08.00 från presskonferensen. Därefter blir det en paus innan vi återkommer med livesändning från provkörningen av de nya motocrossmaskinerna (sändningen beräknas börja cirka 10.30). Vi hoppas även få en pratstund med Torbjörn "Toby" Gustafson från WP och snacka lite fjädring. 

Klockan 11.30 siktar vi på att göra en intervju med självaste Thomas Gustavsson, som var med och utvecklade de första enduromaskinerna från Husqvarna, innan han senare var med och skapade Husaberg. Senare kommer vi bege oss till skogs, tillsammans med fabriksföraren Joakim Ljunggren, för att känna på Husqvarnas nya enduromaskiner. Även det kommer vi att sända live (sändningen beräknas starta klockan 12.15), om tekniken håller vad som utlovas.

Vi vill även passa på att nämna att vi kommer att sända över internet, via en blandning av trådlösa uppkopplingar och mobilnätet, och att bildkvalitet och ljud kanske inte kommer att vara perfekt... Vi kommer att göra allt i vår makt för att det ska bli så bra och intressant som möjligt.