FMX-föraren Daniel Bodin får egen Red Bull-burk

Tidigare har internationella idrottsstjärnor som F1-världsmästaren Sebastian Vettel och fotbollsikonen Thierry Henry ärats med en egen burkdesign. Nu förevigas trefaldige X-Gamesmedaljören Daniel Bodin från Malung på en miljon burkar Red Bull Energidryck.

De specialdesignade burkarna med FMX-föraren och snöskoterproffset Daniel Bodin på säljs som Red Bull Energy Drink i storleken 355 ml. Serien är framtagen för den svenska marknaden och de första produkterna når livsmedels- och servicebutiker runt om i landet med start denna vecka (vecka 43).

355ml Redbull_Bodin_HerocanBurkarna är också kopplade till en butikskampanj där konsumenter via webb och sociala mediekanaler kan bidra med inspirerande innehållsförslag till framtida videoklipp med actionsporthjälten. Den bästa idén belönas med en oförglömlig upplevelsedag ihop med Daniel Bodin.

Daniel Bodin kombinerar en karriär inom freestyle motocross och freetyle snöskoter. Han räknas till de främsta i världen i sin sport och är en av Sveriges mest uppskattade actionsportprofiler. På meritlistan finns bland annat tre guld på Winter X Games, vinst i den internationella stortävlingen Air & Style och en rad uppmärksammade projekt som världens längsta bakåtvolt och backhoppning med snöskoter. Under november i år är han också aktuell som ende svensk att turnera Europa runt med internationella stuntshowen Nitro Circus Live.