Den 23: e upplagan av Ducatis årliga mediaevent "Wrooom" vid Madonna di Campiglio av slutades traditionsenligt med skid-och kart tävlingar, som gav en spännande och trevlig kväll för publiken som var på plats vid den berömda skidorten i hjärtat av Dolomiterna.

För att sätta en särskild prägel på detta års Wrooom och som ett tecken på tacksamhet åt bergskedjan Dolomiterna bergskedjan beslöt Ducati att skapa en specialmodell av Multistrada 1200, genom att använda "Pikes Peak"-versionen som bas och omvandla den till den exklusiva "Dolomites' Peak" versionen.

 2GG0562

Motorcykeln avtäcktes av förarna i Ducati Team strax före skidtävlingen, 2100 meter upp på berget, och med klarblå himmel, upplyst av solen och med en spektakulär utsikt över Dolomiterna i bakgrunden och massor av snö var atmosfären ännu mer fascinerande än vanligt.

 2GG0509

Specialmodellen av Multistradan kommer att förbli en unik version, trots att intresset för modellen överträffade Ducatis förväntningar.

 2GG9690

Snowboard-racet dominerades av Andrea Dovizioso, där den italienska MotoGP-föraren visade upp sin förmåga på snön, och han avslutade på topp före sin stallchef Vittoriano Guareschi. Paolo Ciabatti, Ducatis nya MotoGP-projektledare, slutade på femte plats i slalomtävlingen, som vanns av testföraren Giancarlo Fisichella.

2KO 8875

Senare på kvällen vändes uppmärksamheten till Gokart-racet på Madonna di Campiglios istäckta sjö, som en spännande avslutning på Wrooom 2013.

Nicky Hayden, Andrea Dovizioso och Andrea Iannone ställdes inför Scuderia Ferrari-förarna Fernando Alonso, Felipe Massa, Marc Gene, Giancarlo Fisichella och Luca Badoer.

 2GG0804

Vid den svart-vit-rutiga målflaggan var det F1-stjärnas Alonso som tog segern före Fisichella och Massa, medan Dovizioso (fjärde), Hayden (femte) och Iannone (sjunde) alla hade goda raser och bidrog till spektaklet.

Nu är Wroom 2013 ett avslutat kapitel, och istället förbereder sig Ducati-teamet nu för att börja testa för den kommande MotoGP-säsongen, på Sepang i februari och Jerez de la Frontera i mars, följt av årets första race-omgång, som körs i Qatar den 7 april.