Svenska motorcykel- och snöskoterförbundet söker ännu mer folk till sitt kontor i Norrköping. Den här gången är det en driven och initativtagande person som efterlyses till deras tjänst som Sport- och IT-koordinator.

 

 

Brinner du för IT och vill ha möjligheten att utvecklas inom området? Har du ett stort intresse för motorcyklar och snöskotersport? Trivs du i ett jobb där du får vara social och träffa många människor? Då kan jobbet som sport- och IT-koordinator hos Svemo vara något för dig!

Som sport- och IT-koordinator på Svemo kommer du att jobba brett med alla typer av frågor. Du kommer att hantera organisationens programvaror och ge support internt. Du kommer att hantera tekniker och strukturerna i kommunicerande media så som hemsida, Twitter, rörliga bilder m.m. Du kommer även att ge support på hårdvarorna på kontoret. Som IT-koordinator är du även ansvarig för att föra dialog med organisationens leverantör av IT och tillsammans med dem ta fram vilka mjukvaror som behöver utvecklas och på vilket sätt.

Som sport-koordinator är du en flexibel person är villig att ta på sig andra administrativa arbetsuppgifter och koordinatorsjobb. Du kan komma att få ansvar för en del av administrationen och koordineringen av förbundets organisation.

En del resande kan förekomma i jobbet då organisationens föreningar och verksamhet finns ute runtom i Sverige. Arbetstiderna kan komma att vara oregelbundna.

LÄNK: MER INFO - Platsannonsen för sport- och IT-koordinator hos Svemo

 

VAD ÄR SVEMO?

Svemo är det idrottsförbund som samlar alla som vill träna och tävla med motorcykel och snöskoter. Förbundet bildades 1935 och är medlem i Riksidrottsförbundet (RF). Motorcykelsport är internationellt sett en av världens mest spridda idrotter. Svensk motorcykel- och snöskotersport står sig bra internationellt och har genom åren haft stora framgångar. Förbundet har sitt kontor i Norrköping där 14 personer arbetar i dagsläget.