Brinner du för kommunikation? Vill du ha ett jobb där du har möjlighet att lära dig mycket? Har du ett stort intresse för motorcyklar och snöskotersport? Då har Svenska motorcykel- och snöskoterförbundet, Svemo, jobbet för dig! Svemo söker nu en kommunikatör.

Som kommunikatör tar du hand om både intern och extern kommunikation inom förbundet. Du kommer att få vara med att ta fram kommunikationsplaner och vara med och utveckla förbundets kommunikationsvägar. Du kommer att hantera pressfrågor och svarar i telefon när media ringer. Du är också den som ansvarar för vad som kommuniceras via hemsidan och övriga sociala medier. Du kommer också att sköta kontakten med förbundets grafiska byrå och jobba med viss layout själv.

Som kommunikatör är du en flexibel person som är prestigelös och är villig att ta på sig andra arbetsuppgifter än inom ramen för tjänsten som kommunikatör.

En del resande kan förekomma i jobbet då organisationens föreningar och verksamhet finns ute runtom i Sverige. Arbetstiderna kan komma att vara oregelbundna.

LÄNK: MER INFO - PLATSANNONSEN - KOMMUNIKATÖR HOS SVEMO

 

VAD ÄR SVEMO?

Svemo är det idrottsförbund som samlar alla som vill träna och tävla med motorcykel och snöskoter. Förbundet bildades 1935 och är medlem i Riksidrottsförbundet (RF). Motorcykelsport är internationellt sett en av världens mest spridda idrotter. Svensk motorcykel- och snöskotersport står sig bra internationellt och har genom åren haft stora framgångar. Förbundet har sitt kontor i Norrköping där 14 personer arbetar i dagsläget.