Kawasaki Racing Teams förare, Superbikevärldsmästaren Jonathan Rea och Clement Desalle från MXGP träffades vid Motorland Aragon i Spanien för att testa varandras motorcyklar. Kolla in resultatet här…

Fråga någon slumpmässigt utvald Superbikeförare om de gillar motocross och det kommer troligen att bli ett ja till svar. Fråga Jonathan Rea och det blir ett rungande JA!

2015 och 2016 års världsmästare i Superbike började sin racingkarriär som en Kawasaki motocrossförare och hans passion för offroadkörning fortsätter än i dag med en KX450F i sitt garage tillsammans med en Supermoto-kittad Kawasaki.

Vad många människor aldrig skulle aldrig gissa är att Kawasaki Racing Teams motocrossförare Clément Desalle har en stor passion för motorcykelkörning på asfaltsbanor och speciellt Superbike-racing. Redan bekant med asfaltsmiljön lät totalvinnaren av årets Assen MXGP utryckte Desalle sin önskan om att köra en ZX-10R på bana.

Så vad bättre kunde vara en bättre plats än den dramatiska och imponerande Motorland-banan i Spanien, för Jonathan Rea och Clément Desalle att få uppleva en unik "KRT Rider X Over" där Rea gavs en chans att köra en äkta KRT KX450F-fabriksracer och Desalle fick köra Reas VM-vinnande ZX-10R.