Defa Smartcharge batteriladdare

Nu lanseras DEFA SmartCharge 4A i Sverige! Denna laddare ska passa allt från det lilla MC-batteriet till det stora bilbatteriet och lär vara en enkel väg till ett fulladdat batteri. Den har nämligen bara en knapp – av eller på. Fäst klämmorna på batteriet, sätt i kontakten i väggen och tryck på knappen. Resten sägs laddaren ordna automatiskt, utan risk för gnistor eller överladdning.

Hindrar tekniken dig från att våga lösa ditt batteriproblem själv? Vet du inte skillnaden mellan stort och litet batteri, undrar du var gränsen mellan varmt och kallt batteri går och är du rädd för för att gnistor ska uppstå eller att du ska råka överladda batteriet? SmartCharge 4A är en smidig liten laddare som också är väldigt smart. Den läser av batteriet du kopplar den till och anpassar laddningen efter batteriets laddningsnivå, storlek på batteriet och omgivningens temperatur. Den har bara en knapp – av eller på.

Batteriladdaren har en lättläst display för att se status på laddning och laddningsnivån i batteriet - och den kommer aldrig att överladda. Har du kopplat klämmorna fel indikerars detta tydligt, utan att du för den skull riskerar att orsaka en kortslutning. När du laddat klart batteriet, vilket du ser genom att samtliga dioder lyser på laddningsindikatorn, lindar du kablarna runt laddaren och SmartCharge är lätt tillgänglig nästa gång det finns behov för laddning.

Denna nya batteriladdare är byggd för att underlätta din vardag. Typiska användningsområden är bil, båt, MC, ATV, gräsklippare, snöslunga och snöskoter med elektrisk start. Speciellt maskiner med små batterier som inte används dagligen har ofta behov av laddning.

Egenskaper för DEFA SmartCharge 4A:

Endast en knapp; på eller av

Kortslutningsskyddad

Gnistfri anslutning

Överladdar ej batteriet

Kan användas utomhus och i fuktig miljö (IP 65)

Temperaturkompenserad laddning

Användarvänlig bakgrundsbelyst display

Anpassar sig automatiskt till batteriet

Lätt att se batteriets status

Smart design för att undvika trassel med kablar

Kan utrustas med tillbehör som gör laddningen ännu enklare

 

Rekommenderat cirkapris är 795 kronor inklusive moms