Spanske Montesa Honda-föraren Toni Bou fortsätter att öka på sin rekordsvit av segrar i rad – som nu är uppe i 23 - efter att ha vunnit årets andra mästerskapstävling i Trial i Frankrike. Här kan du läsa mer och se en film med höjdpunkter från tävlingen...

Toni Bou ökade sina chanser att åter igen bli världsmästare i X-Trial VM, då han ökade sin poängledning till 13 poäng efter att ha vunnit den spännande finalen av den andra omgången av mästerskapet i Marseille, Frankrike. De flerfaldige världsmästare noterades för sin 38:e deltävlingsseger i VM - den sista av 23 i rad - av de 58 omgångar som han har deltagit i denna serie, där han har vunnit VM-titeln under de senaste sju åren.

Montesa Honda-föraren dominerade de tre faserna i helgens Indoor Trial, han noterades för 5 poäng i kvalet och 1 poäng i semifinalen. De slutliga resultaten satte sig redan i den första av de fyra områdena i finalen, där föraren från Piera erhöll 3 poäng - en av dem för överdriven tid - medan resten av förarna fann zonen omöjlig att klara av.

En annan förare som haft en bra utveckling är GasGas-föraren Adam Raga. Efter en tuff första runda i Sheffield (Storbritannien), lyckades han klättra till andra plats i helgens race efter en bra prestation, efter att ha satsat på seger, men slutade på andra plats. Raga stiger nu till tredje plats i mästerskapsställningen. Tredjeplatsen i helgens  tävling gick till Sherco-föraren Albert Cabestany.

Den tredje omgången av X-Trial-VM kommer att äga rum vid Palau Sant Jordi i Barcelona den 9 februari.

 Topp-6-resultat

1. Toni Bou Repsol Montesa Honda 4 poäng
2. Adam Raga Gas Gas 6 poäng
3. Albert Cabestany Sherco 11 poäng
4. James Dabill Beta 12 poäng
5. Jeroni Fajardo Beta 15 poäng
6. Takahisa Fujinami Repsol Montesa Honda

16 poäng

Poängställning

1. Toni Bou Repsol Montesa Honda 40 poäng

2. Albert Cabestany Sherco 27 poäng

3. Adam Raga Gas Gas 21 poäng

4. Jeroni Fajardo Beta 18 poäng

5. James Dabill Beta 14 poäng

6. Takahisa Fujinami Repsol Montesa Honda 14 poäng