2013 års världsmästare i Superbike, Kawasakiföraren Tom Sykes, kommer att fortsätta sin framgångsrika relation med KRT och KHI under ytterligare två år efter att ha tecknat ett nytt avtal med den japanska fabriken för att vara en viktig medlem av det viktiga racingprojektet med Ninja ZX-10R, både på och vid sidan om banan.

Efter att ha varit med och skapat ett extremt framgångsrikt samarbete med Kawasaki under de senaste åren, som kulminerade i hans mästerskapsvinst år 2013, kommer Sykes att fortsätta att vara en integrerad del av Kawasaki racing och företagets utvecklingsprogram kring fantastiska sporthojen Ninja ZX-10R.

Sykes har nu vunnit totalt 30 racesegrar, och dessutom säkrat alla utom en av sin karriärs 76 pallplatser på olika ZX-10R-maskiner. Tom innehar också det näst högsta rekordet av Superpole kvalsegrar någonsin, som nådde 36 vid den senaste rundan på italienska Misanobanan. Han har också noterats för de 30 snabbaste varven under race i Superbike-VM och har varit totaltvåa i mästerskapet vid två tillfällen, utöver sin optimala framgång i 2013 års VM.