Forne WSBK-föraren Mark Aitchison från Australien kommer att kliva in för skadade Alexander Lundh i helgens runda på brittiska Silverstone.

Aitchison, som tävlade för Team Pedercini Kawasaki (där Alexander Lundh ingår) hela säsongen 2011, har redan deltagit i tre rundor av innevarande år med Team Effenbert Liberty Racing. Det var för att det tjeckiska teamet beslutat sig för att dra sig ur serien efter den italienska omgången på Monza.

-Självklart är jag mycket glad för att få möjlighet att rida igen för Pedercini truppen. Jag har många fina minnen från säsongen 2011 med dem. Ärligt talat så vet jag verkligen inte vet vad jag förvänta mig inför helgen. Jag är inte så bekant med den nuvarande Pedercini-Kawasaki-Superbiken och jag har inte suttit på en motorcykel sedan Monza-omgången av mästerskapet, vilket är nästan 3 månader sedan. Hursomhelst så skulle jag vilja säga tack till Pedercini-familjen igen för denna möjlighet och att önska Alex Lundh ett snabbt tillfrisknande för hans handledsskador. Jag ser fram emot att tävla på Silverstone, vilket är en bana jag verkligen gillar, och få jobba tillsammans med teamet, kommenterade Mark Aitchison.