Antonio Lindbäck siktar mot toppen av 2019 års FIM Speedway Grand Prix.

I år satsar Antonio Lindbäck inte bara på kvalificeringen i FIM Speedway Grand Prix utan han satsar även på seger, detta gör han tillsammans med fjolårets bronsmedaljör Fredrik Lindgren. Under förra året gjorde Fredrik sin bästa säsong, med en seger i ANLAS Czech SGP i Prag. Antonio däremot satsar på en stark återkomst efter att ha kvalificerat sig för SGP serien igen, efter ett år utanför VM serien.

Duons VM-drömmar startar i Grand Prix den 18 maj. 
Vi kommer även att få se denna duo kämpa om titlarna i Sverige den 6/7 på Norrbil Swedish SGP i Hallstavik och Scandinavian SGP i Målilla 17/8.

I år kommer de svenska stjärnorna att få en ny utmaning i SGP 2019 då tidskvalificering införs under fredagens träning. Där får alla 16 förare möjligheten att sätta det snabbaste varvet och därmed möjligheten att först välja startnummer till lördagens tävling.

Förutsättningarna för årets SGP tävlingar i Sverige ser lovande ut. Biljetterna till Swedish SGP i Hallstavik är nästan slutsålda, men det finns fortfarande några platser att tillgå.

G&B Arenan i Målilla anses allmänt som en av de bästa banorna inom speedway, med campingfaciliteter och underhållning som ger publiken den ultimata festivalupplevelsen i de vackra svenska skogarna.

För att köpa biljetter till Swedish SGP i Hallstavik: http://bit.ly/2SjY2df.

För att köpa biljetter till Scandinavian SGP i Målilla: http://bit.ly/2rm585A.

Glöm inte att köpa biljetter till dessa speedwaykvällar!

Snart börjar även Elitserien i speedway och även där kommer vi att få se de svenska stjärnskotten duellera.

Fredriks klubb Smederna börjar sin resa mot ett tredje raka SM-guld borta mot Dackarna den 9 maj, en kopia av fjolårets final.

Den 7 maj tar Antonios klubb Masarna emot Indianerna på hemmaplan där regerande Världsmästare Tai Woffinden finns tillsammans med 2012 års mästare Chris Holder.

Masarna kom sist i Elitserien 2018, men Antonio är fast besluten att hjälpa Masarna till en mycket bättre placering den här säsongen.

– Det känns såklart väldigt bra att vara på hemmabanan och komma närmare klubben, säger Antonio Lindback.

- Jag hoppas att jag kan tillföra mycket för mitt team och att vi tillsammans uppnår vårt gemensamma mål, fortsätter Antonio.