Lyckat test på Jerez för Filip Backlund

På Jerezbanan i södra Spanien fick Filip känna på sitt nya vapen inför den kommande tävlingssäsongen i England. Tre dagars test genomfördes under kanonförhållanden. 

Teamet har gjort många nya uppdateringar på motorcyklarna inför årets säsong och därför testades det väldigt mycket med olika inställningar. Mot slutet av dag tre så uppger Filip att teamet funnit en bra grundsetup att åka hem till England med.

-Det kändes helt otroligt att få åka ut på banan för första gången på mitt nya vapen. Känslan i chassit, motoreffekten, bromsarna, allt var bara helt otroligt. Hela teamet har jobbat stenhårt under dessa dagar så en enorm eloge till dem. Vi har fått med oss många svar på frågetecken som vi hade innan. Jag åker hem med ett leende på läpparna och ser fram emot det officiella BSB-testet på Donington Park den 26 mars, kommenterar en nöjd Filip.

Donington Park är teamets hemmabana, som har sina lokaler endast ett par mil därifrån. Nu i dagarna så beger sig teamet hemåt mot England för att gå igenom all data och förbereda sig inför kommande test på Donington Park och premiärracet på samma bana mellan 4-6 april.