Den 21-22 juli har du möjligheten att köra din KTM på Gelleråsen tillsammans med andra KTM-ägare. I skrivande stund finns det fortfarande kvar ett antal platser till båda dagarna så skicka in en anmälan idag och försäkra dig om en plats!

Bandagarna på Gelleråsen, strax utanför Karlskoga, är ett gyllene tillfälle att testa dig och din KTM på bana, prata set-up och inställningar med kunnig personal samt träffa andra KTM-ägare. Under tisdagen kommer det även bjudas få celebert besök i form av roadracingstjärnan Jeremy McWilliams, och det lär bjudas på ett och annat spännande… SE FILMEN DÄR Jeremy McWilliams showar loss med 1290 Super Duke nedan.

Det enda du behöver göra för att delta är att  fylla i anmälan (LÄNK TILL ANMÄLNINGSFORMULÄR) och returnera till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast tisdagen den 15 juli.

Observera att de med senast inköpta KTM motorcykel prioriteras.

Bra att känna till:

-Vi genomför besiktning av varje motorcykel. Motorcykeln ska vara landsvägsregistrerad och ljudnivån får ej överstiga 95dB.

-Kolla gärna med ditt försäkringsbolag om vad som gäller för just din motorcykel om olyckan skulle vara framme.

-KTM kommer att erbjuda provkörning av ett antal modeller. Motorcyklarna får provköras både på bana och på landsvägen.

-Mat finnas att köpa på Pit Stop Café. Vid KTM-trailern bjuder vi på fika och förfriskningar under hela dagen.

-Glöm ej bränsle, och att miljömatta är obligatoriskt när tankning sker på området.