Supersport-VM-föraren Alexander Lundh som skadade sig vid en tävling på Silverstone för 2 månader sedan, gör i helgen comeback. Imola är platsen för årets näst sista VM-deltävling, Alex fick i går klartecken från tävlingsläkaren att köra i helgen. Här kommenterar Alexander inför helgens race.

Det komplicerade benbrott Alex ådrog sig vid vurpan på Silverstone läker bra men de kommer ta lång tid innan det är helt återställt.

Cresto guide teamet har inför denna deltävlingen jobbat hårt med utveckling av motorcykeln. Man har varit i England och monterat ett helt nytt avancerat elsystem,och testkört i testbänk för att få bättre körbarhet och bla tracktioncontrol.

 

Alex: "Ska bli skoj att få köra igen, benet känns bättre och bättre. Att sitta bredvid och titta på när dom andra kör är inte min grej,det kommer att bli tufft att köra i helgen då jag har tappat mycket styrka i benet, konditionen är väl inte heller på topp, men det ska nog gå bra. Jag får ta det lite lungt i början och känna mig för."