Veidec väljer Yamaha

Många har spekulerat i vilket märke VEIDEC Racing ska köra med i årets Pro Superbike, Honda eller Yamaha. Valet föll slutligen på Yamaha! Motorcyklarna kommer att köras av Jan Hanson och Nikola Milovanovic

Hela teamet är, tillsammans med förarna Jan Hanson och Nikola Milovanovic, mycket nöjda att kunna meddela sitt val av Yamaha. Alla är otroligt taggade och detta är ytterligare en viktig milstolpe som ska säkra mästerskapstiteln för teamet.

- Att köra Yamaha ska bli en ny utmaning som passar mig perfekt. Hela teamet står på tå för att komma iväg på test och vårt val att satsa med Yamaha känns helrätt, säger teamchefen Jan Hanson.

- Det ska bli jättekul att köra med Yamaha. Den nya hojen ser mycket lovande och konkurrenskraftig ut, så det blir spännande att verkligen få testa den nu på träningen i Spanien, säger Nikola Milovanovic.

Teamet är i skrivande stund på väg ner till Spanien för att testköra och hitta optimala inställningar till den nya Yamaha hojen. Efter testdagarna möter de båda förarna dessutom upp och utbyter erfarenheter med VEIDECs VM-team, som ska köra sin tredje deltävling i Supersport VM på Valencia-banan i helgen.