Ronnie Bodinger tar hjälp av Anders Eriksson inför årets Dakarrally

Dakarföraren Ronnie Bodinger deltog i helgen i ett träningsläger på Botkyrka MK som hölls av sjufaldige världsmästaren i Enduro, Anders Eriksson.

I årets Dakarrally, när Ronnie var teamkompis med Thomas Berglund, märkte han att han slet mer än Thomas på sin motorcykel och framför allt däck. Under helgen körning, som delvis var en inkörning av motorn som han kommer att starta med i årets Dakar, fick han med sig en massa bra tips som förhoppningsvis hjälper honom att spara på sig och sin specialbyggda Husaberg 450.

 DSC4536

-Allt inför årets Dakar är klart och servicebil och motorcykel lämnar Sverige den 18 november, men det är inte utan att det tär på hushållskassan när man ska köra Dakar, berättar Ronnie.

 DSC4545

Ronnie Bodinger

 

Vill man som privatperson hjälpa Ronnie på hans väg till Dakar så går det att köpa kilometrar och även sponsra med däck under en dag.

Fastbikes.se kommer att vara med och kolla pulsen på Ronnie när han och hans team lämnar Sverige och börjar resan till Dakar.

Vill man följa Ronnie inför och under tävlingen samt hjälpa till ekonomiskt hittar man all information på hans webbsida.

http://vagentilldakar.blogspot.com/