Tidigare idag avgjordes den sista och avslutande etappen i Australasian Safari Rally 2010, i Esperance, Western Australia. Efter nära 325 mil och sju dagars tävlande passerade Annie Seel målsnöret på en 15:e plats i den totala sammanställningen. Av de 112 startande tävlingsekipagen nådde endast 64 mål.

 

-Det har varit ett fantastiskt rally, och som alltid måste jag säga att jag är glad över att ha gått i mål, säger Annie Seel. Det är så mycket som kan hända och jag har vid några tillfällen haft änglavakt. Tummen som jag opererade tidigare i år klarade sig med nöd och näppe när jag gick omkull. Sen är det ju som alltid navigationen och maskinen som kan ställa till det. Men allt har fungerat bra.

Under 2009 års Australasian Safari Rally placerade sig Annie på en 16:e plats, och målet med årets tävling var att nå högre i resultatlistan.

fb_AusSafariLeg2Annie_Seel

-Jag är jättenöjd med en placering upp, det var ju målet, säger en glad Annie Seel. Utöver det så var det här ett otroligt viktigt genrep inför Dakar, flera av sträckorna påminde om etapperna i Argentina och Chile och som alltid är det skönt att få ett kvitto på formen. Känner mig redo för Dakar 2011, och nu är det hem och träna, förbereda hojen och allt annat som ska till för den satsningen.

Annie Seel startar den 1:a januari 2011 sitt femte Dakarrally i Buenos Aires, Argentina, med målsättningen att försvara sin titel i damklassen från 2010 års rally.

 

Annie Seels placeringar dag för dag - Australasian Safari Rally 2010

Prolog: 39

Etapp 1: 24

Etapp 2: 21

Etapp 3: 18

Etapp 4: 16

Etapp 5: 17

Etapp 6: 15

Etapp 7: 15