Freddy Papunen visar sin nya BMW på MC-mässan

Freddy Papunen finns på plats på MC mässan ”På två hjul 2011” i Stockholm där han visar upp sin nya motorcykel för Superbikeklassen i BMW montern. Direkt efter mässan åker Freddy till Spanien för att inleda årets träningssäsong på banan.

Regerande Svenske Mästaren i Pro Superbike, Freddy Papunen från Norrtälje, finns under helgen på MC-mässan i Stockholm där han visar upp sin nya Superbike BMW för en intresserad publik.

- Det är riktigt trevligt att få visa den nya hojen. Intresset från mässbesökarna är stort så jag har fullt upp hela dagarna, berättar Freddy som direkt efter mässan åker till Spanien för att inleda träningen på bana.

- Det är viktigt att få så mycket körtid som möjligt efter all fysisk träning under vinteruppehållet. Nu har jag hela 11 dagar inplanerade så det finns gott om tid att hitta den rätta körkänslan innan vi på allvar börjar med tester för att optimera BMW:n inför premiärtävlingarna. Det kommer att bli en hektisk tid framöver där jag skall lära mig hur den nya BMW:n uppträder och svarar på justeringar och det kommer säkert att ta en bra bit av säsongen innan allt fungerar perfekt. Jag har inte satt upp några preciserade mål för årets säsong utan tar tävling för tävling för att successivt flytta fram positionerna. Vilka tävlingar jag skall köra på hemmaplan respektive i Europa är ännu inte fastställt men kommer att bli klart inom en nära framtid, avrundar Freddy innan en ny grupp intresserade mässbesökare får initierad information av Freddy.