Pro Superbike blir Jack & Jones Trophy 2010
Pro Superbike är roadracingens absoluta elitklass där förare på 1000-kubiks motorcyklar tävlar man mot man, armbåge mot armbåge i närmare 300 km/h. Serien avgörs över sex deltävlingar parallellt med STCC och lockar grädden av Sveriges främsta förare.  Kommande säsong gör 16 förare upp om den prestigefyllda titeln som nu går under namnet ”Jack & Jones Trophy”. Det efter att Jack & Jones nyligen gått in som huvudsponsor till serien.

- Det känns väldigt spännande, i Pro Superbike finns mycket av vad Jack & Jones står för. Attityd, action och sammankopplingen med en fartfylld sport som denna går rätt i linje med Jack & Jones, säger Jesper Lyngsöe, Retailchef för Jack & Jones Sverige. Dessutom ser vi det här som en stor möjlighet för att kunna erbjuda våra kunder och butiker upplevelser genom spännande arrangemang och tävlingar.

Kungaklassen på två hjul växer. Pro Superbike är roadracingens absoluta elitklass där förare på 1000-kubiks motorcyklar tävlar man mot man, armbåge mot armbåge i närmare 300 km/h. Serien avgörs över sex deltävlingar parallellt med STCC och lockar grädden av Sveriges främsta förare.

Kommande säsong gör 16 förare upp om den prestigefyllda titeln som nu går under namnet ”Jack & Jones Trophy”. Det efter att Jack & Jones nyligen gått in som huvudsponsor till serien.

- Vi var med redan förra året i ett samarbete med Team CaWalli och Freddy Papunen, vilket även är ett samarbete som vi kommer fortsätta med i år säger Lyngsöe. Vi tycker att MC-klassen är den häftigaste av alla klasser och beslutade oss i år för att gå in på allvar.

Beslutet gick fort och i veckan skrevs avtalet mellan Jack & Jones och STCC AB. Jack & Jones går därmed in som namn- och huvudsponsor till klassen.

- Vi är glada över det här samarbetet. Jack and Jones är ett starkt varumärke som har stor potential att tillsammans med STCC AB vidareutveckla den redan heta Pro Superbike serien, säger STCC AB:s försäljningschef Bo Johansson.