I helgen körs årets andra omgång av Motocross-VM på den fantastiska banan i Sevlievo, Bulgarien. Under årens lopp har Sevlievo förtjänat platsen som en av de finaste motocrossbanorna i världen. Här rapporterar Husqvarna inför helgens race.

Den fina banan ger positiva vibbbar för Husqvarnas färger. I själva verket var det på Sevlievo som Husqvarna vann sin senaste seger i ett Motocross-VM race - 23 juni 2002 - med Alex Puzar och hans Husqvarna CR 125.

Banan är tuff, snabb, och md gott om hopp, något som sägs vara idealiskt för Husqvarna Motocross Racing Team, och deras nya Husqvarna TC250.

Alex Lupino och Loic Larrieu i Fortnight sedan den senaste tävlingen, har gått tillbaka till den hårda, tekniska och snabba terräng som är deras specialitet.

Alex Lupino: "Sevlievo är en bana som jag gillar. Låt oss hoppas att det inte regnar som det har gjort hela denna vecka i Italien. Jag mår bra och har gett 100% under träningarna här på banan vid Parma. Jag vill få till ett bra race, och framför allt inte äventyra allt i lördagens kvalomgången som jag gjorde i Valkenswaard."

Loic Larrieu: "Jag gillar verkligen Sevlievo-banan. Den är svår och det finns en hel del hopp. Fysiskt känner jag mig bra och jag gör stora framsteg med körningen och hastigheten. Jag har tränat under helgen på banan vid St Jean d'Angely, som är mycket lik den i Sevlievo och jag fick till det bra där. Jag ser fram emot helgen."