Beachparty

Idag fick vi beskedet att den flerfaldige världsmästaren i Enduro och nykorade mästaren i det amerikanska enduromästerskapet, US GNCC, David Knight kommer att ställa upp i Weston Beach Race som körs nu i helgen vid Weston-super-Mare i England.

Nu i helgen äger den tolfte rundan av det amerikanska mästerskapet US GNCC rum. KTM-föraren David Knight som redan är klar etta i mästerskapet kommer inte vara på plats. Istället kommer han att ställa upp i Weston Beach Race, som körs nu i helgen.


Precis som tidigare år
kommer Knight köra både två- och fyrhjuling då han även anmält sig till Quad-klassen.

david-knight
-Förra året hade jag inte möjlighet att delta i racet vid Weston eftersom jag fortfarande inte hade säkrat titeln i US GNCC då. Det var en besvikelse för mig, men jag kunde helt enkelt inte riskera GNCC-titeln. I år lyckades jag säkra titeln med två vändor kvar att köra, vilket betyder att jag kan ställa upp i Weston. Jag kommer att ställa upp i både "Solo" och Quad-klassen. Jag har inte kört mycket Quad de senaste två åren, men jag ser fram mot det. Förra gången jag ställde upp i Solo-racet vann jag, och jag ser fram mot att göra det även i år. Det är ett antal riktigt duktiga förare anmälda till tävlingen så det kommer nog bli en härlig tävling, berättar David Knight inför helgens Weston Beach Race.