Ja, det blev klart förra veckan efter förhandlingar att jag får fortsatt förtoende hos KTM 2011. Ett skönt besked och lättnad från min sida. SM i år var ju inte mitt år som ni vet, jag gick ju in för guld men så blev inte fallet. Men jag gjorde inhopp i SM och i början av säsongen visade jag att jag var att räkna med, men med hjärnskaningar och otur så gick det inte min väg.

Sedan kom min axelskada som gjorde att det blev ett tråkigt stop i säsongen, 7 veckor med reab sen kom möjligheten att få köra får HM plant KTM reedbull UK. Detta har gett mig mycket erfarenhet, fick köra 3 britiska och 4 VM som har gjort att jag har kommit längre fram i min plan. Erfarenheten som jag fick där i år har gjort att jag kan gå in i nästa VM med en bra plan hur man ska gå till väga.

 

När nästa VM blir återstår att se, kanske redan första deltävlingen vem vet? kanske kommer smaskiga nyheter inom kort följ min hemsida Alexeriksson.com om alla andra nyheter så får ni se. Förra helgen så var det sista britiska men det blev inte så mycket mer än att springa banan med full mundering, och på det varvet hade jag hunnit bli så pass blöt och skitig att man kunde trott att jag kört. Men det blev helt enkelt inställt, var översvämningar överallt och det gjorde att vi var tvungna att ställa in.

Jag tackade Roger min mec Jeremy och alla andra goingar i teamet för en kanontid tillsamans med dom. Sedan nu i veckan här hemma så har det vart jobb med städning efter säsongen och så vidare. Och körning med min nya 11 här hemma, ser rikigt bra ut inför säsongen med den biken fruktansvärt härlig att köra. Sedan kanske debut i tävlingsamanhang till helgen i Tibro på elitserie kvalet det återstår att se.

För att kunna avsluta säsongen och kolla tillbaka på alla goa god bitar från säsongen så måste man bjuda in alla er sponsorer och prata om säsongen en sista gång innan vi lägger upp nya mål. Så därför bjuder jag in er den 12 november 12 30 till Micke Darheden på Kavelbron Event på en rikigt rolig eftermiddag med massa roliga aktiviteter. Så vi kan snacka ut om säsongenen helt enkelt, ser fram emot detta ska bli ruskigt roligt helt enkelt. mer detaljer om plats och vägbeskrivning kommer jag skicka ut ett meijl om inom kort!

So Long Alex Eriksson Effectum racing sports / KTM Scandinavia