GASGAS har presenterat ytterligare en spännande mini-motocross till märkets ständigt växande sortiment av motoriserade tvåhjulingar – MC-E 3. 

Batteridriven och dimensionerad för att modellstrategiskt placeras mellan företagets eldrivna balanscyklar och eldrivna motocrossmodellen MC-E 5, kommer GASGAS MC-E 3 med flera körlägen och en justerbar sitthöjd för bästa personliga körupplevelse. Kort sagt, det är en motorcykel för nästa våg av unga personer som vill gasa igång sitt tvåhjuliga liv.

MC-E 3 kommer med ett toppmodernt batteri, speciellt designat för mini-motocross-hojar, producerar den nya MC-E 3 nästan inget buller, absolut inga koldioxidutsläpp och har en körtid på upp till två timmar.

Elmotorn på 3,8 kW är superkompakt och monterad lågt i ramen för låg tyngdpunkt. Den är underhållsfri, resistent mot damm och vatten och har sex olika körlägen för att enkelt ändra kraftleveransen för att passa unga förares aktuella förmågor. Utan någon koppling eller växellåda är MC-E 3 den perfekta maskinen för barn att lära sig grunderna i att köra motorcykel på enklast möjliga sätt.

Helt röd, naturligtvis, kommer MC-E 3 med unik grafik med ett stänk av blått för att framhäva dess elektriska drivning. Komplett med en röd pulverlackerad ram, WP-fjädring, Neken-styre, robusta hjul och Maxxis-däck, är MC-E 3 en mini-motocrossmaskin som är designad för att leverera nöje hela dagen lång, eller åtminstone så länge batteriet erbjuder kraft.

LÄNK: Mer om GASGAS MC-E 3