Red Bull KTM Factory Racing-teamet är glada över att välkomna Marvin Musquin tillbaka för sin 12:e säsong med det amerikanska teamet, där Marvin är inställd på att ställa upp i 2023 års AMA Supercross Championship med sin #25 KTM 450 SX-F FACTORY EDITION.

Musquins ettåriga kontraktsförlängning gör att den franske föraren exklusivt tävlar i AMA Supercross Championship under säsongen 2023, där han har som målsättning att bygga vidare på sin positiva prestation 2022. Musquin slutade på fjärde plats totalt i 450SX-mästerskapet och säkrade sex pallplaceringar och en Triple Crown-seger under säsongen, och 32-åringen är sugen på mer när premiären äger rum om bara ett halvår.

Marvin Musquin: "Jag är väldigt exalterad, det här är precis vad jag önskade efter den senaste säsongen – att få vara en del av Red Bull KTM-teamet – där jag har varit i 12 år här i USA och totalt 14 år med KTM. Det är väldigt speciellt för mig att fortfarande vara runt Frankie och hela teamet, och att vara baserad i Kalifornien som jag var säsongen 2022. Jag ser fram emot att förbättra den nya hojen ännu mer och lära mig ännu mer med mer tid framöver. Jag vet att hela teamet är motiverat att fortsätta kämpa, aldrig ge upp, och att få tillbaka KTM upp på förstaplatsen.”