Husqvarna Motorcycles har presenterat en 3D-konfigurator tillsammans med introduktionen av sin nya motocrossmodeller. Konfiguratorn erbjuder en helt ny upplevelse inom design och funktionalitet, vilket gör att potentiella köpare kan specificera och utforma den motocrossmaskin de behöver för att köra ifrån konkurrenterna.

Med hjälp av 3D-konfiguratorn kan du experimentera med nästan oändliga kombinationer av alternativ och tekniska tillbehör för att skapa din skräddarsydda racemaskin. Först ut på plattformen blir FC 450.

Konfiguratorn är mycket mer än ett enkelt virtuellt online-showroom och erbjuder fotorealistiska återgivningar av FC 450, som kan ses i olika uppslukande scenarier och bakgrunder.

Kunder kan ta en närmare titt på mer än 150 artiklar från Husqvarnas tekniska tillbehörssortiment för motorcyklar i onlinekonfiguratorn som kommer att utgöra en viktig ytterligare kommunikationslinje mellan förare och återförsäljare, till och med innan kunden åtar sig att köpa, ända fram till punkten av motorcykelleverans.

Andra modeller från Husqvarna Motorcycles motocross-sortiment är planerade att läggas till i konfiguratorn, där bland annat 2-takts TC 250 snart gör sällskap med 4-taktaren FC 450 upp på plattformen.