Broc Hepler klar för Ullevi!

Mästarmöte på Ullevi

Den regerande SX-mästaren på Ullevi, Broc Hepler (Yamaha), är först ut i raden av de amerikanska toppförarna. Något otippad lyckades Hepler besegra storfavoriten Andrew Short (Honda) i finalen förra året. En final som bjöd på stor dramatik där Hepler höll hårt i ledningen trots vurpor och pressen från Short. Duells International Supercross & Freestyle äger rum den 11 september på Ullevi i Göteborg.


Broc Hepler:
fb_Broc_webb1_high- Det var grymt att köra i Göteborg. Jag fick ett sådant otroligt stöd av publiken som verkligen levde sig in i i racet och hejade på mig. Ullevi är ett kanonställe att tävla på och Göteborg är en mycket trevlig stad, så jag ser verkligen fram emot att få komma tillbaka.


Broc Hepler tog steget upp i den stora klassen i den amerikanska SX-serien i år och hade oturen att missa de första fem deltävlingarna på grund av skada. Sedan har det gått bättre och framförallt förklarar han sig nöjd med en 3:e plats i New Orleans.


COLE SIEBLER (Honda) var den verkliga överraskningen på Ullevi med sin 3:e plats i finalen.

Cole:
- Min SX-säsong i USA i år blev väldigt kort. Jag körde sönder knäskålen vid deltävling 6, mycket tråkigt för min säsong hade börjat bra. Nu fokuserar jag på att bli bra till MX-säsongen.
Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Göteborg. Det är en vacker stad och vi hade roligt där. Men vädret kunde ju vara lite bättre, alltså något varmare......

HEATH VOSS (Honda)
Heath:
- Jag tycker verkligen om att tävla i Europa, det är nytt och spännande för mig. Jag har aldrig varit i Sverige så det ser jag fram emot. Min familj har sina rötter i Norge och tog namnet Voss efter hemorten i Norge när de emigrerade till USA.
Voss tillägger att han har en tuff säsong i SX-serien men är trots allt nöjd med att befinna sig i topp 10 i världens bästa serie.

DANIEL BLAIR (Honda)
Daniel:
- Jag är mycket nöjd med mina resultat i år. Jag har haft en jämn säsong och varit i topp 10 i alla race utom ett. Jag ligger på 9:e plats totalt och det är det bästa jag någonsin åstadkommit.
Jag har tävlat i Europa, bl a i Spanien och Tyskland, och det har alltid gått bra för mig där. Jag ser fram emot att få tävla i Sverige och kunna bjuda på en riktigt bra show.

JACOB MARSACK (Honda)
Jacob:
- Jag är glad att jag får chansen att komma tillbaka till Ullevi. Jag var långt ifrån nöjd med min placering i finalen, 11:e plats, för jag vet att jag kan bättre.

 

Mer om Duells international Supercross & freestyle motocross på Ullevi