Med ett helt nytt tillvägagångssätt lanserar nu Kawasaki Sverige ett pilotprojekt för att främja Motocross på lokal nivå runtom i Sverige.

Kawasaki Academy kommer innefatta flertalet ambassadörer som spenderar mycket tid ute på crossbanorna, där finns dem på plats för att erbjuda samtliga Kawasakiförare coachning och vägledning - oavsett ålder, skicklighetsnivå och mål med körningen. 

Först ut som ambassadör har vi Tom Söderström, som med Guld i både JSM och SM samt flertalet deltävlingar i VM & EM kommer erbjuda sina kunskaper och erfarenhet till Kawasakiförare som vill utvecklas. Tom utgår från Stockholm och det är också på banorna kring Stockholm ni med största sannolikhet stöter på honom.

”Jag ser fram emot att hjälpa förare utvecklas, coaching på plats är något som ofta saknas i dagsläget. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och att nu tillsammans med Kawasaki Academy ha möjligheten att förutsättningslöst hjälpa Kawasakiförare på träningskvällar och helger känns otroligt roligt. Kom gärna fram och säg hej, vi ses på banorna!” – Tom Söderström
 

Kawasaki Academy är ett nystartat projekt som kommer utvecklas under året, både när det gäller antalet ambassadörer och samarbeten med återförsäljare.

Fullständig information om Kawasaki Academy och presentationer av ambassadörer kommer publiceras löpande på Kawasaki.se samt sociala medier.

“Vi på Kawasaki ser detta som en möjlighet att fortsätta supporta våra MX-kunder även ute på banorna. Först ut som ambassadör för Kawasaki Academy kan vi stolt presentera den erfarne Tom Söderström.” – Jocke Karlsson, Sales Manager, Kawasaki Sverige