I helgen drar årets upplaga av Isle of Man TT igång på den gröna ön. Den 6 juni kör Storbritanniens aktuella MotoGP-stjärnor Bradley Smith, Michael Laverty, Scott Redding och Isle of Man-bon Cal Crutchlow ett paradvarv runt banan.

Monster Energy Yamaha Tech 3-föraren Bradley Smith har haft den bästa starten av de fyra i årets mästerskap. Han följde upp sin start från fronten i Qatar med en toppfem-placering vid Grand Prix of the Americas, en åttondeplats på Jerez och tionde plats på Le Mans.

Ducatiförare Cal Crutchlow förbryllade skeptikerna då han knep en sjätteplacering i öppningsrundan. Sedan kraschade han bort sin fjärdeplats i Austin och missade Argentinas GP på grund av skador, men återvände sedan och slutade på 11:e plats på Le Mans.

Go & Fun Honda Gresinis Scott Redding var den yngsta föraren någonsin att vinna ett Grand Prix när han vann brittiska Grand Prix i 125cc på Donington 2008 och slutade som fantastisk sjua i sitt livs första MotoGP-race. Han har också haft toppfemton-avslutningar i Argentina, Jerez och Le Mans.

2007 års Brittiske Supersportmästare Michael Laverty , som kör för Aprilia PBM i Premierklassen i år, avslutar laguppställningen. Han gjorde sin MotoGP-debut förra året med som bäst en trettondeplats i Spanien och har avslutat på sextonde plats i fyra av de fem rundorna denna säsong.

Bennetts/Bike Nations ambassadör Scott Redding kommenterar:

- TT-killarna är unika av sitt slag inom motorcykelracing. Jag har stor respekt och beundran för vad de gör. Chansen att köra runt TT-banan på stängd gata är ett utmärkt tillfälle för mig att uppleva något annorlunda och jag ser verkligen fram emot att få komma ut på ön och träffa fansen, i första hand se racen och köra ett varv, säger Scott Redding.

Uppvisningsvarvet genomförs innan Senior TT-racet den 6 juni.