2013 års MotoGP-säsong avslutades med nykrönte världsmästaren Marc Marquez snabbast under den sista testdagen i Valencia. Marcs snabbaste varvtid på 1:30.287, ägde rum på varv 54 av 56, och är bara 0,05 sekunder från hans rekordtid från finalhelgen på banan (1:30.237). Teamkompisen Dani Pedrosa satte fjärde tid under denna sista testdag med en tid på 1:30.992 under varv 32 av 70.

Det var en produktiv sista testdagen på Ricardo Tormo-banan i spanska Valencia för Repsol Honda-förarna, och HRC-teknikerna kommer nu att sammanställa alla data och ta med sig tillbaka till Japan. Nu inträder en påtvingad period av vinter-test-förbud, och nästa testtillfälle äger rum på Sepang-banan i Malaysia den 4 februari 2014.

Marc Marquez kommenterar:
"Jag är väldigt nöjd med dagen och sänder ett tack till alla mina medarbetare för deras hårda arbete! Vi fortsatte våra tester och idag har vi fokuserat på bara en motorcykel - prototypen som vi kände bäst för igår. Vi testade olika elektroniska konfigurationer och olika inställningar, och vi är ganska nöjda med resultatet . Det viktigaste är att vi har samlat en hel del information under dessa två dagar, som Honda kommer att kunna arbeta med under vintern och ge oss några uppdateringar på nästa test i Malaysia."