Nu har du chansen som många har drömt om – att vinna en MotoGP-helg som VIP-gäst med Bridgestone och där ett privat möte med Valentino Rossi står på schemat.

Bridgestone erbjuder dig chansen att vinna en av 12 MotoGP-racehelger under 2013. I vinstpotten ingår inte bara ett privat möte med niofaldige MotoGP-mästaren Valentino Rossi, utan varje pris ger även full tillgång till Bridgestone Motorsport:s gästfrihet med resa, boende och biljetter till tävlingshelgen helt gratis.

Det är lätt att delta i tävlingen. Varje person som köper en uppsättning Bridgestone Battlax Hypersport S20 eller T30 Battlax Sport Touring däck (båda inspirerade av Bridgestones MotoGP erfarenheter) på hos en "Biker Club" återförsäljare i Europa har en chans att vinna. Det gäller bara att fylla i ett kort formulär i butiken och sedan registrera ditt deltagande på den speciella hemsidan som nämns på blanketten du får vid inköpet av däcken.

När du registrerat dig måste du besvara tre enkla frågor och sedan är det bara till att hålla tummarna för att du blir en av de 12 lyckliga vinnarna av en MotoGP-helg på Le Mans, Catalunya, Assen, Sachsenring, Brno eller Silverstone. Alla vinnare kommer att meddelas senast två månader före MotoGP-helgen de har vunnit.

Du kan läsa mer om tävlingen och kolla in en film med Valentino Rossi på www.mission-rossi.com