I helgen körs MotoGP för första gången på spanska Aragon. I samband med att teamen gör sig klara för söndagens race lät Honda Racing Corporation (HRC) meddela att de skrivit kontrakt med Dani Pedrosa som stannar i teamet åtminstone två år till. Här berättar Tetsuo Suzuki från HRC och Dani Pedrosa mer...

 

Tetsuo Suzuki, HRC ordförande:

"Vi är mycket glada över att Dani Pedrosa åter har undertecknat för att vara en fabriks-Hondaförare och därmed utvidga sitt långvariga och framgångsrika partnerskap med HRC. Dani är helt klart på toppen av sin karriär och har tillsammans med RC212V skapat en fantastisk kombination. Vi tror att hans förhållande till maskinen och teamet kommer att fortsätta att växa och att han kommer att vara en extremt stark utmanare för MotoGP VM-titeln under de kommande två säsongerna. "

Dani Pedrosa:

"Jag är verkligen glad över att fått underteckna kontrakt med Honda igen. Detta har varit mina drömmars team sedan jag var barn och det är fortfarande samma känsla jag har nu. Vi har redan haft en lång och framgångsrik relation, och vi tror att vi tillsammans kan nå ännu mer framgång i framtiden. Under många år har vi byggt upp en mycket stark relation och har haft framgångar och kämpat med svårigheter tillsammans. Vi befinner oss i en bra situation nu och vi måste försöka fortsätta på detta sätt. Vårt mål är naturligtvis att kämpa för segrar varje helg och slutligen vinna MotoGP VM. Jag tror att vi har vad som krävs för att göra båda dessa saker. "