MotoGP Grand Prix-vinnaren Jack Miller kommer att återvända till Red Bull KTM Factory Racing-familjen under de kommande två åren. Australiensaren slutade som tvåa i Moto3-världsmästerskapet 2014, bakom styret på en KTM.

27-åringen teamar upp bredvid Brad Binder och kommer att köra sin nionde och tionde säsong i den främsta klassen med KTM RC16 efter att ha skrivit på ett kontrakt för Red Bull KTM Factory Racing.

Miller fyllde 27 i januari men har redan mer än ett decennium av Grand Prix-erfarenhet, inklusive nio segrar och närmare 30 pallplatser i både Moto3- och MotoGP-klasserna. 2014 var den mest produktiva perioden i hans tävlingskarriär hittills, då han som förare i Aki Ajos Red Bull KTM Ajo-team vann 6 vinster och missade Moto3-titeln md knapp marginal. Han gjorde ett högprofilerat steg rakt in i MotoGP-klassen för 2015, där han har etablerat ett rykte som en förare med stor personlighet, som ger allt, full av energi.

Miller kommer igen att länka till Francesco Guidotti efter att ha arbetat med Red Bull KTM Factory Racings nuvarande Team Manager i tre av sina åtta år i MotoGP.