Idag har vi det stora nöjet att meddela att Team Karlström/ELE satsar på ungt blod för 2014 års säsong. Nya förare är Rickard Alun från SMK Södermanland och Marcus Sjögren från Folkare MK. Johan Eklund från Sala MSK gör sitt femte år i teamet och förra året kom Niklas Persson Östhammars MK med i gänget. Maskot är Viktor Andersson Folkare MK som kör Husqvarna TC85 med stöd av Karlströms.

-Vi satsar på att ha roligt på tävlingarna och vi räknar med att resultaten kommer, säger Tomas Nordmark som är Team ansvarig och sköter förarna på tävlingarna.

Tanken för teamet är att köra alla SM-tävlingar, Karlström Cup och de stora långloppen. Marcus kommer även att köra ungdoms SM (USM).

Rickard kör i JSM1 på Husqvarna TE250, Marcus är också med i JSM1 på Husqvarna TE125, Johan kör SM2 på Husqvarna TE250 och i stora SM3 kommer Niklas att köra Husqvarna TE 300.

Teamet har stöd av Scott med Scott-kläder och glasögon och Airoh hjälmar från Duells. Och bakom det hela står Karlströms Motor med sina reservdelar och personal som räknar med att kunna marknadsföra Husqvarna-namnet bra tillsammans med dessa förare under säsongen.