Tärningen är kastad – Målet i Novemberkåsan 2016 är målet

Hur det gick till och hur jag egentligen tänkte vet jag inte, men nu är det bestämt. Nu börjar laddningen för att försöka få min efterlängtade revansch i Novemberkåsan. Målet är att jag ska ta mig till målet i årets Novemberkåsan i skogarna kring Uppsala. Allt annat är ett misslyckande. Det kommer bli allt annat än enkelt. Det vet jag sedan tidigare. Inte minst mentalt.

Under året kommer jag att satsa hårdare än någonsin tidigare. Förutom att träna och umgås intensivt med enduromaskinen som jag ska delta med, KTM 250EXC-F, kommer jag även tävla i andra tuffa tävlingar, inom MTB, löpning och Triathlon, som alla syftar till att ge mig bättre förutsättningar att prestera i den tuffa Novemberkåsan.

Jag kommer även ta hjälp av några av Sveriges främsta experter inom kost, konditionsträning, styrketräning, mental träning och inte minst viktigt, enduro. Jag ska helt enkelt komma till start väl förbered. Det är i alla fall planen.

Men viktigast av allt är givetvis att ha roligt på vägen mot målet. Hur roligt det sedan är framåt småtimmarna då jag kall och orkeslös söker efter ljuset i tunneln där ute i de mörka skogarna återstår däremot att se.

I skrivande stund är det 260 dagar kvar till start (Novemberkåsan är planerad att köras 5-6 november i trakterna kring Knivsta, Uppsala). Det kommer bli superroligt! Och kallt. Och mörkt. Och ensamt. Och en salig massa tandagnisslande. Men i mål ska jag!