Husaberg Team Sweden

Under motorcykelmässan passade Husaberg på att presentera sina svenska tävlingsförare som kommer att ingå i Husaberg Team Sweden. Björne Carlsson och Joakim Ljunggren finns inte med på gruppbilden eftersom de i skrivande stund befinner sig i Spanien och tränar och testar för glatta livet.

 

Husaberg Team Sweden är regerande Svenska mästare i Enduro SM Team-mästerskap från 2008 och ställer i år upp med ambitionen att försvara titeln. I teamet är för 2009 års säsong två lag anmälda och de består av följande chaufförer:

Lag SEC
Daniel Persson, E2
Charlie Söderblom, E2
Linus Fasth, JSM2

Lag WEC
Joakim Ljunggren, E2
Björne Carlsson, E2
Calle Sjöö, JSM2

Lag SEC kommer köra samtliga deltävlingar i SM medans Lag WEC kör så många deltävlingar som passar då fokus ligger på VM i första hand.

fb_team4_medlogga

Från vänster: Calle Sjöö, Linus Fasth, Charlie Söderblom, Daniel Persson. Sittande David Larsson, Team-ansvarig för Lag SEC.

 

Björne Carlsson och Joakim Ljunggren finns inte med på gruppbilden eftersom de i skrivande stund befinner sig i Spanien och tränar och testar för glatta livet. Nedan ses Joakim Ljunggren till vänster och Björne Carlsson till höger.

 

fb_bcarlssonfb_ljunggren