För att vara väl förberedda till VM, har Teambasen för Johansson MPE flyttats från Bollebygd till Girona i Spanien där träning och tester står på dagsprogrammen ända fram tills VM-premiären den 1:e April. Här kan du se bilder och läsa mer om teamets förberedelser.

För att vara väl förberedda till VM, har Teambasen flyttats från Bollebygd till Girona I Spanien för några veckor sedan. Träning och tester står på dagsprogrammen. Bade förare och tävlingsmaskiner börjar verkligen bli top of the line.

Niklas_Gustafsson

Niklas Gustafsson kommer att köra Honda CRF 450R både under VM och SM

 

John-ChristianSeljord

Även Teamets Norske Gutt John-Christian Seljord är riktigt på hugget

 

AdamBogerg

För Teamets Juniorförare Adam Boberg kommer VM-tävlingarna att bli ett riktigt stort äventyr

 

bild3

Under Teamets träning och tester i Spanien har jag passat på att köra så mycket jag orkar själv, här är Jag, Adam och Nisse på toppen av en bergskedja efter en sextimmars tuff träningsdag. Min egen tävlingskarriär är över, men passionen att köra, ja den kommer nog alltid att sitta kvar. Det var faktiskt helkul att se hur ränderna i en zebra sitter kvar ganska länge…

Nu ser vi verkligen fram emot VM-deltävlingarna i Spanien och Portugal. Speciellt Spanska deltävlingen kommer att bli helkul då jag själv både kört Spanska mästerskapstävlingar och VM på denna heliga Enduromark tidigare.

bild2

Jag vill även passa på att tacka Teamets Partners som gör vår VM-satsning möjlig, ett stort tack till er alla!

Vill även passa på att säga ett speciellt tack till Honda som står vid vår sida för 21:a året i rad, våra vänner på Akrapovic som specialbygger våra top of the line avgassystem efter resp förares spec. Castrol och Duells med alla sina varumärken, Polisport, och våra long time friends på Twin Air, Månsson racing suspension, ja listan är ganska lång.

Även ett speciellt tack till våra finansiella partners Bilsport MC Specialförsäkring, Gnosjö plåtförädling, Hedströms åkeri, LN-kyla och Paroy energi.

Tillsammans är vi starka, men utan någon av er alla vore inte detta möjligt!

Med vänlig hälsning, och tack för att ni gör så att solen alltid skiner på oss!

Joakim Johansson