Den 19-årige enduroföraren Robert Kvarnström har skrivit på för GAS GAS för de kommande två säsongerna och kommer bland annat köra enduro VM. Robert kommer att inleda säsongen i junior-VM i sadeln på en 125-kubikare från den spanska motorcykeltillverkaren. Dessutom kommer han köra en del SM-tävlingar och ett antal nationella race (fortfarande oklart om det blir i Italien, Spanien eller Frankrike).

Den 19-årige enduroföraren Robert Kvarnström, från Avesta i Dalarna, har visat sig vara ett stort löfte ända sedan han blev svensk ungdomsmästare i enduro år 2006. Ett år senare körde han VM och lyckades köra till sig en imponerande andraplats i Östersund. 16 år gammal blev han därmed den yngsta någonsin att kliva upp på prispallen.

 

Efter att ha tvingats hålla sig borta från tävlingar förra året på grund av ett problem med axeln, är Robert "The Mad Swede" Kvarnström nu tillbaka och redo att ladda järnet för sitt nya team.

- Jag är verkligen glad över att vara en i GAS GAS Factory Racing Team. Allt ser fantastiskt ut inför detta år och jag ser fram emot att ha lite kul med killarna i teamet. Jag tror att vi har ett bra team och jag kommer att göra allt i min makt för att ge GAS GAS riktigt bra resultat. Jag tänker däremot inte sätta någon press på mig alls i år, vi ska köra race för race, och i slutet av säsongen får vi se var det slutar! Jag har allt jag kan begära från GAS GAS, en bra cykel, bra folk omkring mig, så nu är det upp till mig att hålla huvudet kallt och vinna race, säger en glad Robert Kvarnström.