Efter att ha avnjutit firandet i Brasiliens mest kända kuststad, Rio de Janeiro, försvann en av världens mest kända fotbollsspelare, David Beckham, norrut för att utforska Amazonas bakom styret på en Triumph Scrambler. Resan kommer att dokumenteras för sommarens BBC-dokumentär ”Into the Unknown”.

Beckhams resa börjar i Rio de Janeiro, vidare till Manaus och vidare till Angelin, tillsammans med kompisarna Derek Vitt och Dave Gardner.

Den världsberömda filmaren Anthony Mandler är med för att fånga Beckhams resa och hans vänner i ”Into the Unknown” som kommer sändas första gången på BBC One i Storbritannien i juni.

I denna speciella 90 minuter långa dokumentärfilm kommer tittarna få hänga med Beckham från London till Sydamerika, där han vistas en kort stund i Rio de Janeiro och sedan drar vidare till Manaus i hjärtat av regnskogen. Därifrån åker han och hans vänner Derek Vitt och Dave Gardner vidare, guidade av lokalbefolkningen som de besöker den lilla gemenskapen av Angelin, korsar floden till Negro River Cuieras och reser djupare in i regnskogen för att möta Yanomami-stammen.