KTM Scandinavia gör om förra årets succé och bjuder alla KTM ägare, nya som gamla, på gratis bankörning på Gelleråsen vid Karlskoga den 22-23 juli.

-Förra årets aktivitet var uppskattad vilket gjort att vi bestämt oss för att ge våra kunder möjligheten i år igen säger Anna Quist, marknadsansvarig hos KTM Scandinavia.

Under perioden 19-28 juli bjuder Karlskoga motorstadion in till en fartfylld vecka med bland annat provkörningar, Norskt mästerskap, Endurance i Scandinavia Open, SM i Roadracing med mera. Dessutom erbjuds alla KTM-förare gratis bankörning i en särskild "VIP" KTM-grupp, under två dagar.

-Mellan 22-23 juli arrangeras allmänåkning och under dessa dagar har KTM bokat en helt egen grupp, som endast är avsedd för KTM-ägare. Det blir en naturlig mötesplats för "orange bleeders". Att träffa likasinnade och dela med sig av sina erfarenheter på och utanför banan brukar vara högt uppskattat, menar Anna.

Utöver bankörning kan man passa på att prata motorcyklar och allt som hör därtill, slipa på sin körteknik och träffa andra likasinnade motorcykel- och roadracingfantaster. KTM kommer även att erbjuda provkörning av årets streetnyheter och det finns möjlighet att prata fjädringar och inställningar. Vidare kommer den helt nya klädkollektionen "KTM Power Wear 2014" att visas för första gången.

-Att anmäla sig är enkelt! Det enda man behöver göra är att fylla i det anmälnings formulär som finns på vår hemsida och som man når via denna länk, meddelar Anna.