Nu har Indiska Agni motors lagt ribban inför 2010 års TTXGP-mästerskap. I ett officiellt uttalande meddelas att de kommer att ställa upp i samliga tre regionala roadracingmästerskap för eldrivna motorcyklar i USA, England och Italien.

 

Team Agni motors är baserat i England, men de populärar elmotorerna kommer från Agni motors i Indien. Teamets boss Arvind Rabadia är superglad över att kunna presentera teamets fullskaliga satsning i samtliga tre regionala mästerskap för TTXGP.

-Vi ser fram mot att delta i andra året av denna markbrytande form av racing. Förra året var fantastiskt. Agni motors vann världens första roadracingraceför eldrivna motorcyklar, och att vinna 2010 års TTXGP vore en ännu större prestation. Vi tror att TTXGP erbjuder en fantastisk raceserie och skapar fantastiska möjligheter att marknadsföra sig. Vi är glada över att se TTXGP fortsätta växa, attrahera fler team och utöka antalet events i kalendern. Vi ser fram mot att delta i TTXGP över hela världen, förklarar Arvind Rabadia.