Den fjärde upplagan av European KTM ADVENTURE RALLY, som ägde rum den 22-25 september, gästades av 150 KTM-fantaster som pressade sina personliga gränser medan de körde närmare 70 mil på episka vägar och stiger i bergen i centrala Grekland.

Efter att förra årets upplaga tvingades ställa in på grund av Covid-19-pandemin, genomfördes den fjärde upplagan av Europeiska KTM ADVENTURE RALLY med 150 KTM-förare, KTM-ambassadörer och KTM-personal från över 20 länder i ett READY TO RACE-evenemang som inkluderade hisnande körning på några av de mest episka och utmanande vägar och stigar som Grekland har att erbjuda.

Deltagarna behandlades med tre långa och utmanande dagar med körning i föränderligt bergig terräng, där många av sträckorna var samma som Fastbikes.se körde på förra året under provkörningen av KTM 890 Adventure. Den första kördagen kunde deltagarna njuta av en intensiv körning mot Delphis historiska destination via en rad bergstoppar och dalar. Under andra kördagen fick deltagarna korsa Korintkanalen under sin färd mot Kalavryta.

På väg tillbaka till Nafpaktos fick förarna möjlighet att bestiga en stenig och något extrem uppförsbacke på några hundra meter. Utmanande som det var, blev det här avsnittet snabbt källan till många episka berättelser till följd av alla deltagare som testade sina färdigheter på väg upp till toppen. På sin väg norröver under tredje kördagen, fick deltagarna njuta av körning på ett nätverk av skogsvägar till byn Ano Chora.

Guider för grupperna var inga mindre än KTM R&D Street Test Manager och fyrfaldige Baja 1000-vinnare, Quinn Cody, tillsammans med sexfaldige Enduro-världsmästaren Giovanni Sala, tillsammans med ett antal KTM-ambassadörer och KTM-personal från Mattighofen, Österrike.

KTM ADVENTURE RALLY är skapt för alla som fullt ut vill anamma KTM READY TO RACE-andan medan de gasar fram i otroliga miljöer. Det är ett tillfälle att knyta varaktig vänskap och skapa oförglömliga minnen med likasinnade förare - inklusive KTM -ambassadörer och KTM-personal.

Här kan du läsa mer om KTM Adventure Rally: www.ktm-adventure-rally.com