Husqvarna Motorcycles har släppt första avsnittet av ”Drop The Gate”, deras senaste videoserie där du kommer att få lära känna deras främsta raceförare lite bättre. 

I ”Drop The Gate” har Husqvarna koncentrerat sig på elitförare som kämpar i motocross, supercross, rally och enduro på toppnivå. Resultatet är att du i ”Drop The Gate” kommer att kunna ta del av personliga berättelser från Graham Jarvis, Zach Osborne, Arminas Jasikonis, Kay de Wolf och Skyler Howes.

Konceptet bakom "Drop The Gate" är att ge en djupare förståelse för Husqvarna Motorcycles främsta raceförare. Med en så mångsidig blandning av raceförare, unga som gamla, rookies och veteraner, får du i ”Drop The Gate” bättre förståelse för vad som formade dem till vem de är idag, där varje förare delar sin egen unika historia.

Den första videon i den femdelade serien dokumenterar varje steg i Arminas Jasikonis rehabilitering efter hans allvarliga skada i september 2020, en otrolig historia om mod och beslutsamhet, som allt fångas i det inledande avsnittet av Drop The Gate.