Även om nya KTM 1190 Adventure/R redan i standardutförande är en välutrustad äventyrsmaskin, har KTM tagit fram ett antal tillbehör, på KTM-språk kallat "PowerParts", som bland annat bättrar på komforten och packmöjligheterna ytterligare.

I sortimentet finns bland annat packväskor, med 42 liters sidoväskor och 32 liters toppbox, samtliga uppges vara vattentäta. Dessa är särskilt framställda för 1190 Adventure/R, och tillverkade av en blandning av aluminium och plast.

60312924000 60312925000_Touring_cases60312929000 Touring_top_case

Bagagehållaren är redan standardmonterad på motorcykeln vilket möjliggör snabb och enkel montering av väskorna. En specialdesignad basplatta ingår för montering av toppboxen. Denna ska säkerhetsställa bra stabilitet när cykeln är i rörelse. Väskorna har lås som är kodade för att fungera tillsammans med tändningsnyckeln, så att bara en nyckel är nödvändig. Förutom det nya väskorna erbjuder KTM även andra alternativa bagagesystem som kommer i alla storlekar och för varje situation: från aluminiumväskor, mjuka väskor och tankväskor med ryggsäcks-remmar.

Men väskor är inte allt... Med hjälp av KTM:s "Powerparts Calculator" kan du enkelt överblicka vad som erbjuds till just din KTM, och vad det kommer att kosta.

LÄNK TILL POWERPARTS CALCULATOR FÖR KTM 1190 ADVENTURE

 

LÄNK TILL POWERPARTS CALCULATOR FÖR KTM 1190 ADVENTURE R