Victory Motorcycles och Sweden Rock Festival inleder ett samarbete. Victory levererar en one-of-a-kind High Ball-motorcykel till årets upplaga av Sweden Rock Festival. Under festivalen kommer flera stora artister att signera motorcykeln. Den kommer sedan att åka på turné under 2013 innan den slutligen säljs på auktion.

-Vi bygger och levererar en unik High Ball till årets upplaga av Sweden Rock Festival. Stora rockartister kommer att signera hojen och den säljs sedan på auktion. Hojen blir ett ovärderligt konstverk. För Victory Motorcycles del är det inte bara en stor ära att få synas på Sveriges i särklass största rockfestival, vi ser också stora synergieffekter i detta samarbete. Självklart kommer många av vår målgrupp för slutkunder att besöka Sweden Rock Festival", säger Niklas Frisk, Marketing Manager Victory Motorcycles Sweden.

Se Terje in action
Under MC-Mässan i Stockholm, 24-27 januari 2013 så kommer Terje Aspmo påbörja sitt arbete med Sweden Rock-hojen då han lackerar den live i Sweden Rock Festivals monter. Missa inte detta tillfälle att se en verklig konstnär i arbete!
Om Sweden Rock Festival
Sweden Rock Festival är en internationellt känd hårdrocksfestival. Festivalen äger årligen rum i samhället Norje, Sölvesborg. Festivalen varar i fyra dagar och området har kapacitet för över 30 000 besökare. Under de senaste åren har festivalen varit slutsåld. Sweden Rock Festival är känt för att varje år locka massor av världsartister. Årets festival äger rum 5-8 juni gästas av cirka 70 band, bland andra Kiss, Rush, Europe, Status Quo och Saxon. Sweden Rock Festival omsatte i 2011 ca 86 miljoner kronor.

Avtäckning av motorcykeln
Den unika Victory motorcykeln kommer att avtäckas och premiärvisas på Sweden Rock Festival den 6:e juni. Missa inte det.