Polar Multi 800 är en flexibel husbil med plats för både förare och motorcykel. Den är byggd för den som lever ett mobilt liv och samtidigt söker hög boendekomfort med smidig transportlösning.

 

Polar Multi 800 är ett samarbete mellan husvagns- och husbilstillverkaren Polar och Umesläp. Polar har byggt husbilen medan Umesläp har ansvarat för lastutrymmets utformning och funktion. Lösningen är unik på marknaden. Isoleringen håller högsta nivå och liksom Polars övriga produktsortiment är Polar Multi 800 byggd för att klara alla årstider. Husbilens dubbelgolv bidrar ytterligare till värme och behaglighet.

multi800 interior

Boendedelen har totalt fyra sovplatser. I en välisolerad sovalkov i husbilens främre del finns det gott om plats för två vuxna. Här finns konvektorer som ger jämn värme och för att få extra gott om utrymme när sängen inte används är den höj- och sänkbar. Husbilens matbord omges av en sittgrupp för fyra personer som är nedbäddbar och då ger två sovplatser. Övriga faciliteter är en ordentlig garderob och flera mindre förvaringsutrymmen samt en rymlig toalett med handfat. Det praktiska köket är välutrustat med kylskåp, diskho, tvålågig spis, mikrovågsugn med grill och spisfläkt. Polar Multi 800 är helt enkelt byggd för att underlätta det mobila motorcykellivet, oavsett om man reser på egen hand, med familjen eller med vännerna.

multi800 interior_1

I husbilen finns 12V-teknik och alla funktioner kan styras från en och samma styrpanel. Till exempel kan lampor tändas, släckas och dimras härifrån, antingen alla på en gång eller några i taget, såväl i boendedelen som i lastdelen. Via panelen kontrolleras information om vattenmängd, batteriladdning samt inom- och utomhustemperatur. Ytterligare en funktion är ett säkerhetssystem som bland annat innehåller gasollarm, larm om rampen bak är öppen, samt övervakningskamera för att se in i lastdelen under körning. Då säkerhetssystemet är utbyggbart finns möjligheter för fler funktioner för den som önskar.

Priset för Polar Multi 800 är ca 1 295 000 kr. Mer information finns på Umesläps hemsida www.umeslap.se.

multi box2